Яєчні макарони є найбільш універсальними і швидкими в приготуванні . Різні форми яєчних макаронів дозволять красиво поєднувати їх з різноманітними продуктами: сиром, овочами, соусами, м'ясом і приправами. Знову ж таки, цей продукт має тривалим періодом зберігання і може не псуватися по кілька років. Калорійність яєчних макаронів становить 345 ккал на 100 грам продукту. Для кожного організму, безумовно, треба вживати необхідну кількість вітамінів, цінних мінералів і білків. Достатня кількість таких елементів міститься в яєчних макаронах. До складу макаронної продукції входять найрізноманітніші корисні мікроелементи, такі як: мідь, марганець, залізо, йод, кобальт.
Макарони яєчні чудово поєднуються з фрикадельками, спеціями, свіжою зеленню, з ними можна приготувати солодку молочну локшину, полити соусом, підливою, обсипати сиром, а також запекти з овочами, м'ясом і морепродуктами, за бажанням і смаком.
Виробник Польща
Більше товарів на сайт: https://evrobazar.in.ua/ua/
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Польща |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Основа | Яєчна |
- Ціна: 39 ₴