Camembert naturalny - це ніжний сир камамбер з білої пікантною цвіллю на скоринці. Камамбер являє собою жирний сир досить м'якої консистенції. Для його виробництва використовують незбиране коров'яче молоко. Іноді до цільного молока додають незначну кількість знежиреного молока. Найголовніше, щоб використовувана для цих цілей молоко мало найвищу якість - для цього корів пасуть на особливих пасовищах. Готовий сир може мати різне забарвлення - від ніжно-кремового до більш темною, цегляної. Чим більше часу проходить з моменту дозрівання сиру, тим більш насиченим і пікантним ароматом він володіє. Сирні головки вкриті злегка пухнастою скоринкою. Их острый вкус имеет ярко выраженную грибную ноту.
- Страна производитель: Польша
- Вес: 120 грамм
Камамбер богат витаминами группы В, а также витаминами А, Е, К и D, микроэлементами - железом, медью, марганцем, селеном и цинком, а также макроэлементами - магнием, кальцием, калием, фосфором и натрием.
В 100 г камамбера в среднем содержится около 300 ккал.
В состав камамбера входит множество полезных аминокислот, в связи с чем этот сыр обязательно должен входить в рацион питания людей, которые испытывают интенсивные физические и умственные нагрузки.
Благодаря высокому содержанию кальция и фосфора, сыр камамбер приносит максимальную пользу при артрозе, артрите, травмах и переломах. Также его рекомендуют употреблять в период интенсивного роста организма и формирования всех скелетных костей. Тем, кто регулярно употребляет камамбер, совершенно не страшны проблемы с нервной системой и состоянием зубов. Помимо всего прочего, камамбер практически не содержит лактозы, а значит, не сможет стать причиной возникновения аллергической реакции. Тому камамбер нерідко рекомендують людям, у яких спостерігається індивідуальна непереносимість молока і інших молочних продуктів.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Тип | М'який сир |
Користувацькi характеристики | |
Виробник | Roi du Chateau |
- Ціна: 69 ₴