Ковбаса чорізо гладенька й масляниста. Це пов'язано з особливістю свинок іберійської породи, м'ясо яких здатне накопичувати жир в м'язових тканинах.
Ковбаса чорізо володіє чудовим смаком, одночасно маслянистим, пікантним і злегка копченим.
Готують ковбасу Іберіко Чорізо де Бейота (Ковбаса Iberico de Bellota) вручну з суміші рубленого м'яса і бекону, далі все це солиться, додається паприка, часник і деякі інші спеції. Отриманим фаршем набивають натуральні свинячі киши і все це коптиться і в'ялиться протягом приблизно чотирьох місяців. В результаті виходять ковбаси циліндричної форми, з компактною і твердою консистенцією червонуватого кольору добавки паприки), де чітко проглядаються шари м'яса і смужки жиру, рівномірно розподілені по всій поверхні зрізу.
Основні | |
---|---|
Виробник | BELLOTA |
Країна виробник | Іспанія |
Вид ковбаси | Сиров'ялена |
Ґатунок | Вищий |
Тип м'яса | Свинина |
Фасовка | Палиця |
Тип оболонки | Натуральна оболонка |
Упаковка | Вакуумний Пакет |
- Ціна: 82 ₴