Бальзамічний оцет із Модени Леванте. Кислотність – 6%. Бальзамічний оцет - це особливий вид виноградного оцту, який проходить спеціальний процес обробки і витримується в дерев'яних бочках не менше трьох років, завдяки чому набуває особливих відтінків смаку.
Бальзамічний оцет зазвичай використовують в італійській кухні. Хоч і додають його зовсім у невеликих кількостях, всі страви мають легкі та приємні, характерні нотки. Aceto Balsamico di Modena додають при приготуванні багатокомпонентних заправок та соусів, гарний він і для складання маринадів для м'яса чи птиці. Чудово поєднується та підкреслює смак морепродуктів. У будь-якому випадку, бальзамічний оцет надає стравам вишуканого смаку і, безсумнівно, прикрашає їх.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Тип | Бальзамічний оцет |
Упаковка | Скляна пляшка |
Об`єм | 500 мл |
- Ціна: 87 ₴