Хамон Subirats Jamon Serrano (500 грам)
415 грн
Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн
- В наявності
+380 (97) 750-57-25
Киевстарповернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Хамон Subirats Jamon Serrano – справжній іспанський делікатес, який представляє собою нарізаний тонкими скибочками сиров'ялений свинячий окіст. Хамон має дуже приємний аромат, ніжну текстуру та неперевершений смак. Скибочки хамона володіють красивим бордово-коричневим кольором, з вкрапленнями помітних світлих жирових прожилок. Це відмінний подарунок для будь-якого гурмана, а в поєднанні з хорошим вином – прекрасне частування на святковий стіл.
В процесі виготовлення свинячий окіст засипають великою кількістю солі, потім кілька місяців висушують у підвішеному стані і починають процес в'ялення: під впливом мікрофлори м'ясо набуває характерні структуру, смак і аромат. Для виготовлення хамона серрано («гірський хамон») використовують породу білих свиней, витримка reserva відбувається 9 місяців. Вживають хамон нарізаним дуже тонкими скибочками, а нарізка хамона в Іспанії – це ціле мистецтво і фахівців, які роблять нарізку, називають кортадорами. Існує думка, що якість нарізки сильно впливає на смак продукту.
Хамон добре поєднується з солодкими фруктами (інжиром, динею, грушею або фініками), а також з маслинами. До хамону можна подати в міру солодке вино або інші спиртні напої. Також іспанський хамон додають у різноманітні салати.
В процесі виготовлення свинячий окіст засипають великою кількістю солі, потім кілька місяців висушують у підвішеному стані і починають процес в'ялення: під впливом мікрофлори м'ясо набуває характерні структуру, смак і аромат. Для виготовлення хамона серрано («гірський хамон») використовують породу білих свиней, витримка reserva відбувається 9 місяців. Вживають хамон нарізаним дуже тонкими скибочками, а нарізка хамона в Іспанії – це ціле мистецтво і фахівців, які роблять нарізку, називають кортадорами. Існує думка, що якість нарізки сильно впливає на смак продукту.
Хамон добре поєднується з солодкими фруктами (інжиром, динею, грушею або фініками), а також з маслинами. До хамону можна подати в міру солодке вино або інші спиртні напої. Також іспанський хамон додають у різноманітні салати.
Інформація для замовлення
- Ціна: 415 грн