Тростинний цукор часто використовується в якості добавки в гарячі напої: какао, чай, кава, настойки, соки, газовані напої.
Цукор з тростини додають як підсолоджувач і підсилювач смаку.
Як солодкий компонент цукор використовується в молочних продуктах, деяких салатах і компотах.
Широко застосовується в випічці кондитерських і хлібобулочних виробів, при виготовленні глазурі, цукерок, крему і мороженого.
Основною перевагою тростинного цукру є вміст великої кількості корисних мінералів, таких кальцій, фосфор, калій, магній, цинк і залізо.
До складу тростинного цукру входять вітаміни, рослинні волокна, що сприяють травленню, а також білки.
Цукор з тростини додають як підсолоджувач і підсилювач смаку.
Як солодкий компонент цукор використовується в молочних продуктах, деяких салатах і компотах.
Широко застосовується в випічці кондитерських і хлібобулочних виробів, при виготовленні глазурі, цукерок, крему і мороженого.
Основною перевагою тростинного цукру є вміст великої кількості корисних мінералів, таких кальцій, фосфор, калій, магній, цинк і залізо.
До складу тростинного цукру входять вітаміни, рослинні волокна, що сприяють травленню, а також білки.
Інформація для замовлення
- Ціна: 142 ₴