Хлібні палички — дуже популярний італійський продукт харчування. Універсальність паличок дозволяє їсти їх з чим завгодно, і навіть просто так, як сухий снек. Certosa Grisini Friabili — це італійські кришталеві хлібні палички, які зовні схожі на шкільні олівці, і за розміром їх не перевершують. В Італії їдять хлібні палички з бульйоном, салатом (як замінник хліба), чаєм або пивом. Але загальна практика інших народів говорить нам, що палички можна використовувати абсолютно з усіма стравами, і навіть самостійно, обідаючи на ходу. Золотий рівномірний колір хлібних паличок Certosa Grisini Friabil дуже апетитно виглядає. Палички чудово хрустять і мають нейтральний смак, завдяки чому вони можуть поєднуватися як з солоними стравами, так і з солодкими, включаючи гарячі напої, соки, морси, молоко. Їх також можна малювати на улюблений соус! А склянка холодного пивного пива стане ще більш відсвіжною і бажаною. Кожна паличка досить тонка і довга, кругла. Состав хлібних паличок Certosa Grisini Friabili досить простий і натуральний: борошно вищого сорту, вода, яйця, олія. Ніяких спецій, ароматизаторів, підсилювачів смаку та барвників. Виключено свіжі продукти природного походження. Виготовляються хлібні палички Certosisni Friabili таким чином: замішується тісто, потім його розкотують і ріжуть на дуже тонкі смужки. Далі ці смужки випікають у духовці протягом п’яти хвилин високої температури. Під час випікання палички збільшуються у розмірі.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Вага | 0.3 кг |
Країна виробник | Італія |
Користувацькі характеристики | |
Тип | Гриссіні |
Інформація для замовлення
- Ціна: 92 ₴