Хамон Subirats Jamon Serrano – справжній іспанський делікатес, який представляє собою нарізаний тонкими скибочками сиров'ялений свинячий окіст. Хамон має дуже приємний аромат, ніжну текстуру та неперевершений смак. Скибочки хамона володіють красивим бордово-коричневим кольором, з вкрапленнями помітних світлих жирових прожилок. Це відмінний подарунок для будь-якого гурмана, а в поєднанні з хорошим вином – прекрасне частування на святковий стіл.
В процессе изготовления свиной окорок засыпают большим количеством соли, затем несколько месяцев высушивают в подвешенном состоянии и начинают процесс вяления: под воздействием микрофлоры мясо приобретает характерные структуру, вкус и аромат. Для изготовления хамона серрано («горный хамон») используют породу белых свиней, выдержка reserva происходит 9 месяцев. Употребляют хамон нарезанным очень тонкими ломтиками, а нарезка хамона в Испании – это целое искусство и специалистов, которые делают нарезку, называют кортадорами. Бытует мнение, что качество нарезки сильно влияет на вкус продукта.
Хамон добре поєднується з солодкими фруктами (інжиром, динею, грушею або фініками), а також з маслинами. До хамону можна подати в міру солодке вино або інші спиртні напої. Також іспанський хамон додають у різноманітні салати.
Основні | |
---|---|
Тип | Шинки |
Фасовка | Нарізка |
Вид за способом обробки | Сиров'ялені |
- Ціна: 279 ₴