Печиво Gullon Cuor Di Cereale Tradizionale виробляється однією з кращих європейських компаній, які спеціалізуються на створенні печива. Торгова марка Gullon постійно спрямована на впровадження у виробництво різноманітних інноваційних технологій, що в свою чергу дає їй велику перевагу над іншими виробниками. Саме завдяки інноваційній політиці бренд став першим у своїй галузі у себе на батьківщині. Компанія Gullon була створена в 1892 році Мануелем Гуллоном. Після того, як підприємливий творець бренда запропонував іспанським споживачам свій аналог відомого і популярного в ті часи класичного англійського печива, заснованого на бисквитном тесті, його підприємство стало розвиватися швидкими темпами. У складні роки громадянської війни в Іспанії бренд Gullon процвітав на відміну від інших компаній завдяки тому, що підприємство було розташоване в одному з найбільших центрів по вирощуванню пшениці. У 1997 і 1999 роках компанія стала першим іспанським виробником печива, які отримали сертифікати AENOR з якості та управління навколишнім середовищем у відповідності з вимогами ISO 9002 і 14001.
Печиво Gullon Cuor Di Cereale Tradizionale – смачне, ніжне, хрустке печиво, яке стане фаворитом у вашому домі. Маючи під рукою цей вишуканий продукт, ваші гості ніколи не залишаться без десерту, до якого можна подати чай, каву, лате чи інший напій. Виробляється це печиво на основі борошна грубого помелу, в тому числі пшеничної, вівсяної і житній.
Печиво Gullon Cuor Di Cereale Tradizionale – смачне, ніжне, хрустке печиво, яке стане фаворитом у вашому домі. Маючи під рукою цей вишуканий продукт, ваші гості ніколи не залишаться без десерту, до якого можна подати чай, каву, лате чи інший напій. Виробляється це печиво на основі борошна грубого помелу, в тому числі пшеничної, вівсяної і житній.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Gullon |
Інформація для замовлення
- Ціна: 73 ₴